De beste verzorging voor je haar

Amy’s Hairstyling is een Matrix kapper in Arnhem op Presikhaaf. Matrix heeft meerdere lijnen met top haarverzorgings- en stylingsproducten. Gestart in 1980 veroverde Matrix in 10 jaar de markt voor professionele haarproducten in de Verenigde Staten, waar het tot op heden nog steeds marktleider is.

De Matrix producten staan voor innovatie en dat is terug te vinden in bijvoorbeeld de Biolage lijn die vanaf 2011 al gedeeltelijk parabenen- en sulfaatvrij is en die verder ook veel natuurlijke ingrediënten bevat. De Biolage Smooth, Hydra en Delicate Color Care zijn al parabenen en sulfaatvrij. Ook de nieuwe Design Pulse hairstylingproducten sluiten helemaal aan bij de styling van nu: edgy, trendy en krachtige textuur met een glamourlook!

Bekijk onze speciale pagina over Matrix Designer Woods, de nieuwe herfst/winter kleurcollectie 2013 van Matrix, De prachtige kleuren en trendy technieken zijn geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van hout. Natuurlijke, koele tinten en warme, levendige tinten creëren vloeiende kleurovergangen. Schitterende kleurresultaten gebaseerd op de unieke vormen, structuren en kleuren van hout.

Haarverzorging

Matrix kapsalon in arnhem op presikhaaf De Biolage thérapies bieden een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor de specifieke behoeften van elk haartype, waarbij botanische ingrediënten worden gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. Elke therapie bevat producten voor een complete verzorging van het haar. Vraag Amy of één van haar collega’s naar de juiste verzorging voor uw haar.

Haarverzorging

Matrix kapsalon in arnhem op presikhaaf Total care with Total Results, een doorbraak in professionele haarverzorging. Vijf gespecialiseerde, maar toegankelijke productlijnen die voor elke haarbehoefte een passend product bieden. Van droog tot pluizig en van gekleurd tot futloos haar. Met speciale Miracle Products voor een snelle, praktische oplossing voor ieder haarprobleem.

Haarkleuring

Matrix kapper in arnhem op presikhaaf Een subtiele kleurverandering, optimale grijsdekking of een complete transformatie. Het is allemaal mogelijk met de kleurproducten van Matrix. Ga naar Amy’s Hairstyling voor een professioneel advies en de kleur die bij u past.

Styling

Matrix kapper in arnhem Met de stylingproducten van Design Pulse en Vavoom kan iedere look worden gecreëerd: casual, out-of-bed, edgy, glamourrous of volumineus. Laat uw creativiteit de vrije loop en kies het product dat het beste bij u past.

Omvorming

Matrix kapper in arnhem op presikhaaf De Opti.collection van Matrix bestaat uit vijf producten, waarmee in de kapsalon elke omvormingsbehandeling kan worden gecreëerd. Van weelderige krullen tot gladde steile lokken.