Hout als inspiratie. Fashion als basis.

Designer Woods is de nieuwe herfst/winter kleurcollectie 2013 van Matrix. De prachtige kleuren en trendy technieken zijn geïnspireerd door de tijdloze schoonheid van hout. Natuurlijke, koele tinten en warme, levendige tinten creëren vloeiende kleurovergangen. Schitterende kleurresultaten gebaseerd op de unieke vormen, structuren en kleuren van hout.

De vormen, structuren en kleuren van hout zijn het uitgangspunt. Hierdoor zien we vooral na tuurlijke goudtinten, levendige koperkleuren en roodviolet dat zich kenmerkt door de kleurrijke roodtinten die de bomen in de herfst sieren. De kleurtechnieken zijn subtiel en de kleuren lopen onopvallend in elkaar over.

Dit najaar staat mooi, glanzend, glad of iets golvend haar centraal. Het haar wordt vooral geföhnd met een grove ronde borstel en later met een steil- of krultang gepolijst. Mooie slagen in het haar die je maakt met een grove krultang zullen we ook veel gaan zien. Kortom: op en top vrouwelijk.

Matrix Designer Woods: drie frisse, natuurlijke looks

Matrix Designer WoodsOm drie frisse, natuurlijke looks te creëren is inspiratie opgedaan uit de natuur en de fashiontrends van het najaar 2013. Wat is jouw favoriete kleur?

  • Walnut Ombré: een natuurlijke, koele kleur met een trendy ombré finish. Heb je donker haar en wil je een natuurlijke en moderne look? Dan is deze kleur wat voor jou!
  • Sandalwood Swirl: een combinatie van natuurlijke, lichte en donkere kopertinten. De levendige koperkleuren met een vleugje goud geven jouw blonde kleur extra diepte en zorgen voor een warme gloed.
  • Cherrywood Dimension: een rijke violetkleur met opvallende, rode accenten. De perfecte keus wanneer je jouw haar een levendige, volle kleur met veel glans wilt geven.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin in een nieuwe kleur of een nieuwe coupe? Onze haarstylisten hebben de Matrix Designer Woods training gevolgd en kunnen u van een passend advies voorzien. Bel 026-3614699 voor een afspraak!