Keratine behandeling Arnhem

Ben je op zoek naar een keratine behandeling in Arnhem? Dan ben je bij Amy’s Hairstyling aan het juiste adres. De behandeling is geschikt voor alle haartypen en gaat maandenlang mee! Het maakt dus niet uit of je stijl, krullend, kroes of haar met slag hebt. De behandeling verandert uw haar in glanzend, gladder en pluisvrij haar. Dit zorgt voor meer volume en dus haar dat elke dag perfect in model valt!

Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een eiwit dat voorkomt in je huid, nagels en haren. Veel mensen hebben geen tijd om hun haar te verzorgen door de drukte op werk, familie en privéleven of maken veel gebruik van stijl- en/of krultangen. Hierdoor neemt het proteïne-gehalte in haren af. Dit heeft als gevolg dat het haar zwakker wordt, eerder afbreekt en vaker gaat pluizen.

Een keratine behandeling is de ideale oplossing om jouw haar weer sterk en gezond te krijgen. Het is op dit moment heel populair in internationale kapsalons omdat het bijzonder effectief werkt. Tijdens een keratine behandeling brengen wij de keratine diep aan in je haar. Op deze manier voedt en herstelt het eiwit van binnenuit je haar waardoor het weer sterk, zacht, glad en pluisvrij wordt!

Amy’s hairstyling

Elke keratine behandeling is anders. De prijs is afhankelijk van het haar type, haarlengte en haardikte. De prijs voor een keratine behandeling in Arnhem bij Amy’s Hairsytling is vanaf €50,-. Neem contact met ons op of kom langs bij onze kapsalon om de prijs te bespreken met een heerlijk kopje verse koffie. Je bent zowel met als zonder afspraak van harte welkom! Voor onze overige prijzen, bekijk onze tarieven

Bereikbaarheid

Amy’s Hairstyling is te vinden in Winkelcentrum Presikhaaf. De locatie is eenvoudig te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Je kunt het best parkeren naast het Chinese restaurant ‘China Town’. Op korte loopafstanden zijn er haltes waar verschillende lijnbussen langskomen.