Welkom bij Amy’s Hairstyling

IMG_6749_small

Amy Janssen

Welkom op de website van kapsalon Amy’s Hairstyling te Arnhem. Onze kapsalon is gevestigd in Winkelcentrum Presikhaaf, waar al onze gasten onder het genot van een lekker bakje verse bonenkoffie een warm welkom worden geheten.

Het gezicht van de salon is Amy Janssen, die in 2011 de zaak overnam van haar voormalige werkgeefster. Sinds 2013 runt ze de zaak samen met Martijn van de Spreng, eigenaar van SEO bedrijf Daizy Media, die er voor zorgt dat ook ‘achter de schermen’ alles op rolletjes loopt. Samen met een team van haarverzorgers zorgt zij er voor dat u met plezier naar onze salon komt.

Onze dienstverlening

We zijn een all-round kapsalon waar plek is voor dames, heren en kinderen. U ben bij ons zowel met als zonder afspraak van harte welkom. U vindt ons aan de Hanzestraat 6 op Winkelcentrum Presikhaaf. Ook voor mensen die een kapper zoeken in omgeving Arnhem zijn wij makkelijk te bereiken. Parkeren kunt u op een minuut loopafstand naast Chinees Restaurant China Town. Inmiddels verzorgen wij ook keratine behandelingen!

Service en kwaliteit zijn twee begrippen die bij Amy’s Hairstyling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons prettig voelt en zorgen tijdens de behandeling in onze kapsalon voor een ontspannen omgeving, een luisterend oor en een heerlijk bakje verse bonenkoffie.

Dankzij het lage prijsniveau van Amy’s Hairstyling kunt u regelmatig naar uw kapsalon gaan, waardoor uw haar steeds in model blijft! Onze tarieven zijn weergegeven op de tarievenpagina, een afspraak kunt u telefonisch of online inplannen.

Een lekker dagje uit

Winkelcentrum Presikhaaf is een van de grootste en meest gevarieerde winkelcentra van Arnhem, met meer dan 75 winkels waaronder Albert Heijn, Blokker, C&A, Hema, Kijkshop, Shoeby, Arke, Juwelier Helldorfer en Jamin. Winkelcentrum Presikhaaf kent een groot en gevarieerd aanbod aan winkels. Van audio en tv tot sieraden en mode. Meer dan 5 bushaltes waar verschillende lijnen stoppen en ruim 3000 parkeerplaatsen maken dat het Winkelcentrum perfect bereikbaar is.

Doe een slimme zet en combineer het bezoek aan onze kapsalon met een middagje winkelen op Winkelcentrum Presikhaaf, of een lekkere lunch bij Luciano of Hermoza. Shopt u in Arnhem zelf en toch op zoek naar een kapper? Onze kapsalon is binnen 10 minuten te bereiken vanaf centrum Arnhem.

Na het shoppen kunt u lekker uitwaaien in het naastgelegen Park Presikhaaf of met uw kinderen een bezoekje aan de heemtuinkinderboerderij of een van de speltuinen in het park brengen. Het Park, de heemtuin en de kinderboerderij zijn bereikbaar via de blauwe voetgangersbrug achter de Albert Heijn, en zijn slechts een paar minuutjes lopen.